← Academy Blog

Academy: що, де, коли

image

У цій статті ми хотіли би поділитися з вами важливими деталями щодо проведення Binary Studio Academy. Сьогодні от насипемо трохи дат, щоб ви розуміли що, де і коли буде відбуватися.

РЕЄСТРАЦІЯ

Реєстрація, як правило, триває до кінця квітня (точнішу інформацію шукай тут). Академія проходить лише раз на рік, тож хто не встигне - чекатиме ще довгенько на наступну таку можливість :) Приєднуйтеся і кличте всіх знайомих, яким це може бути корисно!

ВІДБІР

Зазвичай, відбіркові етапи проходять у травні - червні. Актуальні дати шукай на сайті.

Перший відбірковий етап. Зареєстровані учасники обирають один з двох запропонованих днів, щоб пройти онлайн тест з ~ 30 питань.

Другий відбірковий етап. Студенти дивляться три відеолекції та самостійно роблять завдання до них.

Знайомство та зарахування. Кожен студент, який добре впорався з тестом і завданнями, спілкується з командою Binary Studio на ~15-хвилинній скайп розмові. Після цього ми формуємо остаточні списки зарахованих.

АКАДЕМІЯ

Як правило, наприкінці червня / початку липня офіційно стартує Академія та перша лекція, на яку ми запрошуємо студентів приїхати до Binary Studio.

Липень: в онлайн-режимі студенти прослуховують ще 10-15 технічних лекцій, виконують практичні завдання та отримують детальні фідбеки лекторів

Серпень - середина вересня: учасники Академії розділяються на групи і в командах будують складні проекти з допомогою коучів

Вересень: Випускний Академії та демо проектів всіх команд, який відбувається в локації компанії.

Ще не підписаний на наш Фейсбук, Інстаграм та Телеграм?
Тоді хутчіш реєструйся, щоб бути в курсі всіх анонсів Академії.

image